.

Administratorami danych osobowych są:

  1. POMORSKI Doradztwo Podatkowe Sp. z o.o.,
  2. POMORSKI Kancelaria Adwokacka Adwokat Michał Pomorski,
  3. Pomorski Księgowość Sp. z o.o.,

- z siedzibą w Warszawie (00-613), ul. Tytusa Chałubińskiego 8, Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.,

  1. Kancelaria Prawno - Podatkowa "Pomorski" - Doradca Podatkowy Wiesław Pomorski,
  2. Pomorski Księgowość Spółka z o.o. sp. k.,

- z siedzibą w Płocku (09-402) , pl. Obrońców Warszawy 2, Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript..

Dane osobowe są przetwarzane w celu:

  • a)       zawarcia i wykonania umowy, której stroną jest osoba, której dane dotyczą (art. 6 ust. 1 lit. b Rozporządzenia);
  • b)      wykonania ciążących obowiązków prawnych nałożonych przepisami prawa (art. 6 ust. 1 lit. c Rozporządzenia);
  • c)       ustalenia, dochodzenia i obrony roszczeń (art. 6 ust. 1 lit. f Rozporządzenia; prawnie uzasadnionym interesem jest prawo dochodzenia roszczeń i ochrony przed nimi).

Dane osobowe przekazywane są podmiotom przetwarzającym dane w imieniu Administratora
w związku z podjętą współpracą (m.in. obsługującym systemy teleinformatyczne, świadczącym usługi doradcze), jak również udostępniane są innym administratorom danych przetwarzającym dane we własnym imieniu (m.in. prowadzącym działalność pocztową, kurierską).

Udostępnienie danych osobowych jest dobrowolne, jest warunkiem zawarcia umowy i rozpoczęcia współpracy. Niepodanie danych może utrudnić lub całkowicie uniemożliwić współpracę z Administratorami. W każdym czasie przysługuje Państwu prawo do żądania dostępu do treści danych, ich poprawiania, sprostowania oraz przeniesienia, do ich usunięcia (prawo do bycia zapomnianym), ograniczenia przetwarzania, wniesienia sprzeciwu wobec ich przetwarzania oraz prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego (Urzędu Ochrony Danych Osobowych, ul. Stawki 2, 00-193 Warszawa). Dane osobowe zostaną usunięte, gdy staną się niepotrzebne do celów, do których zostały zgromadzone. Administrator będzie przetwarzał dane osobowe w zakresie i terminie wynikającym z przepisów prawa (m.in. wymogi podatkowe, rachunkowe, pracownicze, odszkodowawcze).

Rozliczenie członka zarządu na zasadach liniowych

Członek zarządu pełniący swoją funkcję na podstawie powołania może równocześnie doradzać spółce w ramach prowadzonej działalności gospodarczej i opodatkować tę część przychodów podatkiem liniowym. Najnowsza interpretacja podatkowa z dnia 1 czerwca 2020 r. nr 0112-KDWL.4011.5.2020.1.DK potwierdza taką możliwość.

12. Światowy Tydzień Przedsiębiorczości - PW PŁOCK

Serdecznie zapraszamy na 12. Światowy Tydzień Przedsiębiorczości, w ramach którego Politechnika Warszawska Filia w Płocku zorganizuje Konferencję, która odbędzie się 22 listopada 2019 r. Konferencja dotyczyć będzie m.in. współpracy z Chińską Republiką Ludową oraz aspektami teoretyczno-praktycznymi funkcjonowania na rynku mikro i małych przedsiębiorców.

Konferencja InvestPro Poland Warsaw 2019

Informujemy, iż adwokat Michał Pomorski weźmie udział jako panelista w międzynarodowej konferencji organizowanej przez Bosco Conference oraz InwestPro Poland w Warszawie w dniach 12-13 września 2019 r. w hotelu Intercontinental. Konferencja dotyczyć będzie aspektów inwestycyjnych w Polsce. Wystąpienie będzie nosić tytuł "Tax engineering in business". 

Nabór kandydatów na studia - Politechnika Warszawska Filia w…

W związku z zawartą umową o współpracy pomiędzy Politechniką Warszawską Filią w Płocku a spółką „POMORSKI” Doradztwo Podatkowe Sp. z o.o. poniżej informujemy o procesie rekrutacji na studia stacjonarne i niestacjonarne prowadzonym przez uczelnię.  

Nabór kandydatów na studia - Politechnika Warszawska Filia w…

W związku z zawartą umową o współpracy pomiędzy Politechniką Warszawską Filią w Płocku a spółką „POMORSKI” Doradztwo Podatkowe Sp. z o.o. poniżej informujemy o procesie rekrutacji na studia stacjonarne i niestacjonarne prowadzonym przez uczelnię.

Umowa o współpracy pomiędzy Politechniką Warszawską Filią w …

Miło nam poinformować, iż w dniu 26 października 2018 r. w Gmachu Głównym Politechniki Warszawskiej w Płocku została uroczyście podpisana Umowa o współpracy pomiędzy Politechniką Warszawską Filią w Płocku a spółką „POMORSKI” Doradztwo Podatkowe Sp. z o. o.

Szkolenia

Grupa POMORSKI oferuje usługi szkoleniowe dla firm, spółek prawa handlowego oraz jednostek samorządu terytorialnego.

Sprawdź szczegóły

Kontakt

Siedziba firmy
ul. Chałubińskiego 8, p. 38
00-613 Warszawa
tel. +48 (22) 10 22 111
sekretariat@pomorski.pl
Filia
Plac Obrońców Warszawy 2
09-402 Płock
tel. +48 (24) 364 88 88
sekretariat@pomorski.pl

Zaufali nam

  • Alufest
  • Ponzio
  • Alior Bank
  • Orlen Oil

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2014 - 2018 Wiesław Pomorski | Informacje RODO

Nasza strona internetowa używa plików cookies (tzw. ciasteczka) w celach statystycznych, reklamowych oraz funkcjonalnych.

Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to.

Zrozumiałem